Mac Femke - Reisverslag uit New Delhi, India van Femke Kamps - WaarBenJij.nu Mac Femke - Reisverslag uit New Delhi, India van Femke Kamps - WaarBenJij.nu

Mac Femke

Door: Femke Kamps

Blijf op de hoogte en volg Femke

27 Juli 2010 | India, New Delhi

Zondagochtend: rust! De hele familie is naar de Kerk, wat we opnieuw vriendelijk hebben afgewezen. Voor ons is die dienst van 2 1/2 in het Tamil niet weggelegd. Doordat Elke ziek wakker was geworden en ik me ook niet helemaal super voelde kozen we ervoor om de hele ochtend weer lekker rustig aan te doen. 's Middags gingen we wel weer naar de kinderen toe en hebben we de hele middag weer met ze op en neer gerend: zakdoekje leggen, fopbal, slagbal, overgooien, skippyballen, kleuren en...onze naam leren schrijven in Tamil! Of vooruit; overschrijven. Ik kan het nog niet uit m'n hoofd. Femke bestaat hier dan ook uit meer dan 5 tekens vanwege de uitspraak...heb ik weer. :P
's Avonds hadden we het helemaal gehad en gingen we snel slapen. Susan en Elke dan. Ik heb wel een paar uur wakker gelegen, omdat ik als een Femke-burger tussen de twee zat ingeklemt. Susan bezette in haar eentje het tweepersoonsbed en of dat niet genoeg was ging ze in haar slaap ook nog eens met haar been op mijn been liggen. Bedankt Susan. En Elke bezette het eenpersoonsbed ernaast zodat ik gedwongen was in een rare kronkel in de gleuf te gaan liggen. Het opzij duwen wilde maar niet helpen, dus ik was erg blij dat Susan zich na 2 uur mij wat meer ruimte gunde. (Ik was tot die tijd maar wat muziek gaan luisteren en smsen;))
Vanochtend stond ik, tot mijn verbazing, ontzettend fris op. Ik was helemaal klaar om Susan even op haar slaapwijze ''attent te maken'', maar ze was echt heel ziek wakker geworden. Heel zielig. Dus de onrustige nacht was haar meteen vergeven. Elke en ik besloten daarom maar met z'n tweeen de dag op het project door te brengen, terwijl Susan de hele dag in bed bleef. 's Ochtends hebben we weer schrijfles mogen geven (ik wordt ook steeds beter;)) en 's middags hebben we weer flink met ze rondgerend, memory gespeelt en verschillende kunstwerken gebouwd met blokken. Morgen gaan we weer de hele dag!

xx Veel liefs.

P.s. Hotmail doet het niet. Ze willen echt dat ik hier niet levend uit kom ofzo...

• 26 Juli 2010 - 13:40

Daan:

Goei bezug! En wens Susan maar beterschap.. zuigt om daar ziek te zijn natuurlijk! xx

• 26 Juli 2010 - 15:03

Mama:

Mac Femke,
    Een kleine Mac na al dat Indiaas eten of toch nog medium?
    Neem zo goed mogelijk jullie rust.Blij dat jullie zijn opgeknapt... nu Suus nog.
    Papa geeft aan dat het bij hem stikbenauwd is en stortregent met overstromingen...hoe is het bij jullie met het weer?
    Kus uit het regenachtige Schijndel. Mama.

• 26 Juli 2010 - 15:58

Roy:

haha lekker knus toch?:O wie was de gelukkige ontvanger van je sms?:O(A) echt shit voor susan dat ze ziek is joh:O nog 2 weekjes!! xxx

• 26 Juli 2010 - 17:24

Jan Van Diepen:

Hoi Femke,
    Leuk om jullie berichten te lezen, geweldig dat het (relatief) zo goed gaat. Geniet nog met volle teugen van jullie ervaringen. Doe veel groeten aan Raja, Josefien, vader, moeder, zussen en kinderen van mij.
    Doei, doei van Jan van Diepen, voorzitter Kindia.

• 27 Juli 2010 - 21:11

Liz & Jim:

Heeeeeey Fem!
    Echt superleuk om te lezen allemaal, we hadden al gehoord dat jullie alledrie al n keertje niet lekker waren geweest! Hebben jullie het nog naar jullie zin daar zonder ons? Succes nog t laatste weekje!! en we gaan snel weer eventjes iets doen als jullie terug zijn! ( oh en je bent 6 augustus natuurlijk van harte welkom @ Lizzz:D)

Kus Jim & Liz

• 28 Juli 2010 - 12:35

Emma:

Hi Femke!
    Ik zag je staan in de cosmogirl.. Echt heel leuk.
    xxx