Rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan - Reisverslag uit New Delhi, India van Femke Kamps - WaarBenJij.nu Rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan - Reisverslag uit New Delhi, India van Femke Kamps - WaarBenJij.nu

Rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan

Door: Femke Kamps

Blijf op de hoogte en volg Femke

17 Juli 2010 | India, New Delhi

Na een relaxe start op vrijdagochtend, gingen we 's middags naar de kinderen toe. We hadden de hele middag spelletjes gedaan. Als eerste hadden we ze verdeelt in twee teams en ze een parcours laten afleggen: eerst skippyballen, dan een ballon tussen twee kinderen in klemmen, vervolgens touwtje springen en daarna snel terug rennen naar ''start'', zodat de volgende uit het team kon. Ook hebben we fopbal en slingertikkertje met ze gedaan en nog even wat gekletst (voor zover mogelijk).
Thuis hebben we alvast met Raja en Josephine overlegd waar we het door ons opgehaalde geld het beste kunnen besteden. Er zijn meerdere, echt goede, opties. Dus we moeten er nog even goed over nadenken (we houden jullie natuurlijk op de hoogte! ;)) Vandaag was trouwens ook mijn Chudidar (jeej, ik weet eindelijk de naam) afgemaakt, het cadeau van Raja en Josephine. Hij is ontzettend gaaf (voor Indiase begrippen dan)! Het meisje dat 'm voor me in elkaar heeft gezet heet Taylor, ze wil later ook haar eigen winkel beginnen!

Vanochtend (zaterdag) mochten we weer lesgeven aan de kinderen. Dit keer nam ik het groepje met de wat oudere en snellere kinderen op e. We hebben ze binnen een uur binnen de lijntjes leren schrijven en sommige kwamen zelfs toe aan het schrijven van Engelse woordjes. Na de les mochten we ze laten spelen en dat hebben we geweten ook: skippybal hier, springtouwen daar, tennisballen die om je oren vliegen, ballonnen die je moet vastknopen etc. etc. Super leuk, maar ook ont-zet-tend vermoeiend. Ik heb dan ook 's middags, na het wassen voor onze rondreis die a.s. zondagavond begint, voor bijna een uur in een coma gelegen. Van het kraken van Susan's Milkbreak en Elke die over me heen moest kruipen had ik dan ook niets gemerkt. Ik werd pas wakker toen Sam (zoontje van Raja en Josephine) aan de deur stond te gillen ''HEEEY!!''...ook goeiemorgen.

• 17 Juli 2010 - 11:22

Oma Visser:

Lieve Femke hoe gaat het met je muggen beten en het eten is het lekker handje kusje knuffel liefs oma Visser

• 17 Juli 2010 - 16:04

Joyce:

wauw, weeer wat verslagen die ik terug moest lezen! ;) vind het wel leuk om 'n beetje bij te houden! Echt indrukwekkend en het lijkt me ook geweldig om die kinderen zo te zien! Nouja ik lees je volgende spannende avonturen wel weeer! Heel veel succes en plezier nog daaar!!

xxxxx

• 17 Juli 2010 - 18:23

Shooterpersoneel:

we blijven je volgen.

geniet ervan. groetjes ook van onze Pinguin

• 18 Juli 2010 - 10:25

Nicole:

Hee meid!
    Super leuk hoor!
    Heel veel plezier nog!
    xxxxx

• 20 Juli 2010 - 20:09

Agnes De Witte:

Nou meid super hoor waar je mee bezig ben en de kinderen vinden het ook leuk en zijn heel leergierig ga zo door.
    En af en toe een tukje tussendoor geeft niks dan kan je er weer tegenaan.

• 21 Juli 2010 - 09:12

Emma:

Wat een gave verhalen heb je! Echt leuk om te lezen.

xxx