Nog een nachtje slapen... - Reisverslag uit Schijndel, Nederland van Femke Kamps - WaarBenJij.nu Nog een nachtje slapen... - Reisverslag uit Schijndel, Nederland van Femke Kamps - WaarBenJij.nu

Nog een nachtje slapen...

Door: Femke Kamps

Blijf op de hoogte en volg Femke

06 Juli 2010 | Nederland, Schijndel

Na heel veel gedoe en frustratie (''MAM! M'n föhn MOET mee'' )is mijn koffer dan nu eindelijk helemaal ingepakt. Tot mijn verbazing ver onder het maximum van de 30 kg die ik mee mag nemen; 21,7 kg! Door alle kleding, medicijnen (uit voorzorg) en andere spullen die ik mee moet nemen hebben ons mam en ik ons samen op de koffer moeten werpen om hem dicht te kunnen krijgen. En ja; het zag er zo belachelijk uit als je denkt dat het eruit zag.
Vanochtend hadden we er dan ook nog last minute van alles bij gekocht, met name mijn ''voedselvoorraad'' is even flink bijgevuld met zoute, zoete en hartige snacks. Ook alle stopcontacten in het huis zijn nu bezet door mijn film- en fotocamera, mobiel, mp4 en nintendo DS (ja een nintendo DS ja, heb je er een probleem mee?).
Ach, het begint nu tenminste wel eindelijk een beetje door te dringen dat ik morgen echt voor een maand weg ben. Ons pap zal Susan, Elke en mij morgenochtend om 11 uur naar het vliegveld in Düsseldorf brengen, terwijl hij zelf pas halverwege de ochtend terug komt uit India... Fingers crossed!

xx Veel liefs.
Femke

P.s. Mijn afscheidsmaaltijd? Worteltjes (''Die zijn oranje voor het WK!'' ) en aardappeltjes (''Want die zul je de komende maand niet meer zien'' ). Leuk hoor mam. Leuk.

• 06 Juli 2010 - 15:29

Roy Van Schijndel:

toitoitoi!!!:D:D

xx

• 06 Juli 2010 - 17:00

E. Verhoeven:

Veel succes meiden en zorg dat jullie en zij het "Elde" niet zullen vergeten.
    Edmund Verhoeven

• 06 Juli 2010 - 17:35

Daan:

Ik ga je missen :( Jullie allemaal! Maar ben vooral heel trots. Ben benieuwd naar de excotische verhalen. Xx

• 07 Juli 2010 - 14:59

Lilian:

Heel veel plezier het gaat jullie zeker lukken met z'n 3e !

xx

• 07 Juli 2010 - 17:29

Sophie:

Haa schatje:) Ik denk dat er iets verkeerd is gegaan met mn smsje.. dat je net in het vliegtuig zat ofzo:P geen idee. Ik zal je heel vaak schrijven en ik ben heeeel benieuwd naar wat je meemaakt! Voor mij zit het er nu ook op!:) Groetjes aan de indianen XD
    Liefs, Soof

• 07 Juli 2010 - 20:34

Emma:

Heeeel veel plezier!

• 08 Juli 2010 - 06:33

Geert:

Hey zusje hoe was je reis?
    Ben je een beetje heel aangekomen in dat heel erg warme India?

Knuffel!

• 08 Juli 2010 - 11:56

Marvin:

Haha! Super vet!
    P.s. Je moet wel een beetje Oranje-minded blijven daaro:P!

• 08 Juli 2010 - 11:58

Lieke:

Ik ben hééél benieuwd hoe het daar is!
    En hoe de vlucht is gegaan.
    En hoe het is, ik wil alles weten!
    Liefs Lieke

• 08 Juli 2010 - 14:56

Nicole:

Hee chickaa!
    Hoe is het?
    Ben benieuwd hoe het is. En hoe de reis is gegaan!
    Veel plezier meid!
    Kusjesssss